Fellépők

Blueklyn

Park színpad (Tisza Park kör) - 2023. június 20. (kedd)

Blueklyn
A Blueklyn név nem csak egy személy vagy egy banda, de egy koncepció is. Balla Kristóf művészi kiteljesedése. Minden számunk saját szerzemény, saját ötleteinket tartalmazza az első hangjegytől, a szövegen át a produceri munkákig.

A csapat tagjai: Blueklyn (billentyűk), Lakatos Gab (ének), Aminon (rap), Rabóczki Balázs (szaxofon), Danny Pinto (sample pad), Sárosi Áron (basszus), Telek Attila (dob).
,,Együtt rátaláltunk a stílusra, amiben szeretünk játszani és kiteljesedni. Mi úgy hívjuk: Downtempo TripHop Experimental Jazz. A zenénket jellemzi a tört ritmusú, downtempo beat, a hip hop elemek, a dallamos, populáris vokál, valamint a rap. Az egészet megfűszerezzük a Robert Glasperre jellemző harmónia és improvizációs világgal. Bár évek óta ismerjük egymást, ezt a projektet pár hónapja kezdtük el. Első közös albumunk, a 4 számot tartalmazó BlueTape, egy live stúdió felvétel. A célunk autentikusnak lenni. A TripHop világából közelítjük meg a Jazzt és nem fordítva.”

LOVASI Egy az egybe...csak maga
Lovasi András Magyarország egyik legnagyobb hatású dalszerzője, énekese egyszál gitárral a kezében  varázsolja el a Tiszavirág Fesztivál közönségét.
aZorka
Lackfi Dorottya két éve indította útjára szólóprojektjét aZorka néven
HORVÁTH RÓBERT
Igazi füstös ír kocsmazene. Gitár, benjo, korsó, viszkis hang. Egi!
Sárkány Sándor - Cseh Tamás est
ifj Sárkány Sándor előadásában Cseh Tamás és Bereményi Géza dalai zongora kísérettel szólalnak meg.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Erőforrások Minisztériuma Szolnoki Városfejlesztő Zrt Kulturális és Innovációs Minisztérium
TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHALE K-Projekt HCA Alföldfa Hangfoglaló program I love szolnok Aktív Rádió Tali Fish Szolnoki Sportcentrum Petőfi Kulturális Ügynökség Stadler