Általános tudnivalók

Általános információk a 2019. évi Szolnoki Tiszavirág Fesztiválról. 
BEFOGADOTT KIEGÉSZÍTŐ RENDEZVÉNYEKRŐL - PARKPROGRAMOK
NYITVATARTÁS

A fesztiválon lévő értékesítők, kiállítók napi nyitvatartási rendje idén a következőképpen alakul,

Kedd 16:00-01:00
Szerda 16:00-01:00
Csütörtök 16:00-01:00
Péntek 16:00-03:00
Szombat 16:00-03:00
Ez annyit jelent, hogy a nyitási időpont ettől lehet korábban, de a zárási időpontok a kiállítóknak kötelezően betartandó! Rendkívüli helyzet esetén a szervező közterületfoglalásával határolt területen egyedi felszólítással élhet felelős döntése alapján.

Parkprogramok délutánra
 
16 órától ökojátszóház, mesekuckó, könyvmegálló várja kicsiket-nagyokat. Izgalmas programok adnak hasznos időtöltést a tudatos életforma megerősítésével kapcsolatban környezetvédelem, fenntarthatóság, közlekedésbiztonság és bűnmegelőzés témakörében.
Bolhapiac is várja a kincskeresőket szombaton 13 és 16 óra között (1 db ingyenes asztal, regisztráció szükséges.)

„Tisza park belvárosi területének komplex rehabilitációja funkcióbővítéssel”
TOP-6.3.2-15-SL1-2016-00001 számú projekt keretében „Soft” elemek megvalósításaként PARKPROGRAMOK várják a látogatókat 2019. június 21 és 22-én.

HANGFOGLALÓ PROGRAM
A Hangfoglaló Program és a Tiszavirág Fesztivál évekkel ezelőtt egymásra talált és a partneri viszony továbbra is töretlen, hiszen a célok és a lehetőségek ideális találkozásáról van szó, nevezetesen a színvonalas zenei produkciók, feltörekvő zenekarok bemutatkozási lehetőségéről. Az idei évben a Hangfoglaló Program keretében 5 zenekar is fellép a fesztiválon.

Az NKA HANGFOGLALÓ  PROGRAM célja a magyar könnyűzene támogatása, színvonalas produkciók fellépési lehetőségeinek és népszerűsítésének elősegítése. A Program kilenc alprogramból áll: induló zenekarokat, vidéki klubokat, helyi és kisközösségi tv-ket, rádiókat, print és online médiát, előzenekaros formációkat, nemzetközi turnékat támogat pályázatok révén, és külön alprogramok segítik a magyar könnyűzenei örökség megőrzését, a zenei menedzsment-oktatást, a jogdíjbevételek növekedését és vidéki tehetségkutatók támogatását. 

A Hangfoglaló Program szervezésében idén a Tiszavirág Fesztiválon fellép:
Árnyéknyúl, Carson Coma, Dánielfy Gergő és az Utazók, DLRM, Sharon's


ZENEKANAPÉ 

Csináltad már a Tisza- parton? Itt az ideje!

A két éve indított hiánypótló Zenekanapé programunkon akusztikus bemutatkozásra adunk lehetőséget péntek és szombat este 6 és 9 óra között. A feltörekvő zenekarok, előadók az utczamelódia muzsikusok rutinjával és némi apróval lehetnek gazdagabbak.  A kalap alap! Aprópénzzel bátorítsuk őket a rögös úton!
Info, jelentkezés: zenekanape@tiszaviragfesztival.hu


KERÉKPÁRTÁROLÓ
 
Autó helyett gyertek bicajjal, mert tekerni jó, zöldterületen vagyunk, bánjunk rendesen a környezettel, ha már megadatott nekünk ez a csodásan hangulatos folyópart. És hogy ne kelljen aggódni a drótszamár hogyléte 
miatt, a kerékpárok felvigyázását elkerített területen biztosítjuk 16:30 és 01:30 között.
Parkolás ára 300.- Ft/ bringa


 
KARSZALAG GYEREKEKNEK

A gyerekkel érkezők az Info Pont faházban (Borházak Utcája, legelső faház) karszalagokat vehetnek át, amelyeken feltüntetjük a gyermek nevét és a kísérő felnőtt telefonszámát. Ugyanez a karszalag a "Tiszavirág Gyerekvilág" foglalkoztatóban is térítésmentesen megkapható.KÉZMŰVES JÁTSZÓHÁZ

Az Aranyos Szeglet Waldorf Általános Iskola és Óvoda kézműves játszóházában hagyományos kézműves technikákkal és eszközökkel percek alatt elkészíthető fajátékokat (pörgettyű, röppentyű,állatfigurák, faautók, nádból népi hangszerek, fonálból kötélveréssel ugrókötél) készíthetnek az érdeklődő csemeték.


A TISZAVIRÁG FESZTIVÁL POHARA
 
Bővítheted újabb egyedi borospoharakkal készletedet!
A rendezvényen 4,2 dl -es, logózott (viszonyításként a logó legalja jelöli az 1 dl-t) jó minőségű boros kelyhet értékesítünk.
Ára 850 forint.


KERÉKPÁROS KÖZLEKEDÉS A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN

Tolva.

Rolleres közlekedés a rendezvény területén
Tolva.KUTYABARÁT FESZTIVÁL

Ha megszomjazott a kedvenced, akkor az infopontnál kérhetsz számára ivóvizet.
Jogszabályt betartva:
Minden méretű kutyát pórázon vezetve, az arra kötelezett fajtákat  mindenképpen és pszichés terhelés miatt egyéb fajtának indokolt a szájkosárral lehet a rendezvény területén. A biztonságiőr köteles a házirendet betartatni.

HÁZIREND LETÖLTHETŐ ITT 
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Nemzeti Kultúrális Alap Szolnoki Városfejlesztő Zrt Stadler
TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
Aktív Rádió COOP EMMI Hangfoglaló HCA KProjekt McHALE NHSZ Zounok NYC Pallai Bau Sport Centrum Stadler Szoljon.hu Szolnok TV Tali Fish Újnéplap Szolnoki Városfejlesztő Zrt