FÉNYFESTÉS

Fényfestés
 
„Toronymagas” kiállítást szervezünk fényfestő rajzpályázatunk nyerteseinek, résztvevőinek. A Református Templom és a Városháza kap szolnoki fiatalok által megálmodott színes, díszített homlokzatot. Szavazz a legszebbre a facebookon! A nyertest egy élményrepüléssel díjazzuk.
Esténként ismét lélekemelő látványosság tárul elénk egy olyan világot teremtve, melyben fantáziánk lesz a legjobb útitársunk.


SZOLNOK FÉNYE AZ IFJÚSÁG
 
2019. június 10-ig
Immár harmadik éve a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál részeként hangulatos fényfestést kap a Református Templom homlokzata és rendhagyó módon idén először a Városháza épülete is. Hagyományteremtő szándékkal a fiatalság kötődésének erősítéséért, az alkotó közösség élményének megéléséért kreatív rajzpályázatot hirdetnek a szervezők.
A pályázat célja a Szolnok emblematikus és közkedvelt épületeinek egyedi, közösségi alkotással történő „díszítése”, mely egyedi világot teremt, ezen keresztül szolnoki gondolatvilágot tükröz.
Pályázni a szolnoki 12- 29 éves korosztálynak mindkét épületre, vagy csak az egyikre készült munkával egyaránt lehet. Minden terv külön pályamunkának számít, kizárólag színes alkotás.
A nyertes pályaműveket a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál estéin, június 18. és 22. között vetítjük az épületek felületeire, melyre közönségszavazás is indul.
 
A PÁLYÁZAT BEADÁSA
Papír alapon:
Kizárólag A3 méretben adhatóak be az alábbiak szerint:
  • személyesen a Tourinform Szolnok Irodába (Szolnok, Hild J. tér 1.)
  • postai úton a következő címre: HM Event Kft. 5000 Szolnok, Mártírok útja 17.   (A4 méretű borítékban, egyszer, középen meghajtva).
Digitálisan: Digitális paraméterek a beadáshoz:
  • Formátum: JPG, TIFF, PDF vagy CDR
  • Méret és felbontás: A4 esetén 300 DPI, vagy A3 esetén 150 DPI, 10000x1800 pixel
 
A pályázatoknak tartalmaznia kell a pályázó nevét, a pályázó korát (születési év), lakóhely nevét, az iskolája nevét és egy telefonos elérhetőséget (kiskorú pályázó esetében a szülő vagy egy tanár telefonszámát).
A pályázat elválaszthatatlan melléklete az adatvédelmi nyilatkozat.  Kitöltve, aláírva együtt kell a pályamunkával beküldeni. Az adatlap letölthető ITT.
 
A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE
A pályaműveknek június 10-ig kell beérkezniük a megadott címekre, mind digitális, mind személyes, mind postai úton történő beküldés esetén. A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket várjuk az info@tiszavirágfesztival.hu  címre.

A PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA
A beérkezett pályaműveket a zsűri 2019. június 12-ig elbírálja, majd a nyerteseket értesíti. A nyertes pályaművek a fesztivál facebook oldalán és a weblapján is elérhetők lesznek.
Közönségszavazás a Tiszavirág Fesztivál facebook felületén, és személyes szavazással a helyszínen lehetséges 2019. június 20-ig. Összesített eredményhirdetés 2019. június 21. pénteken.
További részleteket és technikai feltételeket (pl.vetítési rajz sablon) a Tiszavirág Fesztivál facebook felületén és honlapján olvashatsz.

Református Templom vetítési sablonrajz
Városháza vetítési sablonrajz
 
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Nemzeti Kultúrális Alap Szolnoki Városfejlesztő Zrt Stadler
TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
Aktív Rádió COOP EMMI Hangfoglaló HCA KProjekt McHALE NHSZ Zounok NYC Pallai Bau Sport Centrum Stadler Szoljon.hu Szolnok TV Tali Fish Újnéplap Szolnoki Városfejlesztő Zrt