Park Mozi

 
 
 
Tiszavirág Filmszínház Bemutatja
Verseghy Park - Békás szökőkút óriásvásznán
 
 
 
2024. június 19. (SZERDA) 21:00h 
 
 
Dumb és Dumber – Dilibogyók
 amerikai vígjáték, 107 perc, 1994
 
Szereplők:
Jim Carrey - Lloyd Christmas
Jeff Daniels - Harry Dunne
Lauren Holly - Mary Swanson
 
 
 
Lloyd Christmas (Jim Carrey), a Rhode Island-i sofőr a bárgyúság megtestesítője. Álmai netovábbja, hogy megtalálja a nőt, aki üres életét bearanyozná. Egyik nap szinte elakad a lélegzete, amikor megpillantja gyönyörű utasát, Mary Swansont (Lauren Holly), s rádöbben, hogy megtalálta a hőn áhított lelki társat. Amikor megérkeznek a repülőtérre, úgy tűnik Mary örökre kisétál az életéből, ám szerencséjére a lány az ülésen felejti a tárcáját. Lloyd az égvilágon mindent bevet, hogy visszajutassa neki az elveszett holmit, azonban barátjával, Harryvel (Jeff Daniels) váratlanul egy szövevényes emberrablás közepén találják magukat.
(port.hu)

 

 
 

2024. június 20. (CSÜTÖRTÖK) 21:00h
 
Fantomas
francia-olasz akció-vígjáték, 105 perc, 1964
 
Rendező:           
André Hunebelle
Szereplők:         
Jean Marais -Fantomas
Louis de Funès- Juve felügyelő
Mylene Demongeot- Hélene
Jacques Dynam - Bertrand

 
Fantomas (Jean Marais), az arctalan, vagy inkább ezerarcú mesterbűnöző egy tökéletesen végrehajtott ékszerlopás helyszínén hagyja a névjegyét, Juve felügyelő (Louis de Funes) azonban kétségbe vonja, hogy létezik a titokzatos gazember, és egy tévényilatkozatban ennek hangot is ad. A nyilvánosság azonban felkapja a sztorit, és a nagy érdeklődés hullámait meglovagolva egy újságíró, bizonyos Fandor hamis interjút is készít a fantombűnözővel. Fantomas azonban nem nézi jó szemmel az álinterjút, ezért elrabolja Fandort.
(port.hu)
 


  

 
2024. június 21. (PÉNTEK) 21:00h 
 
Üvegtigris 2.
magyar vígjáték, 107 perc, 2006
 
Rendező: Rudolf Péter
Szereplők:
Rudolf Péter - Lali
Csuja Imre - Csoki
Reviczky Gábor – Gaben
Gáspár Sándor - Róka
Horváth Lajos Ottó - Sanyi


 
Ha minden jól megy, a dolgok gyakran rosszra fordulnak. Az Üvegtigrisnél akkor is rosszra fordulnak, ha előtte se ment jól. Lalit, a büfést és simlis, fél-bűnöző vagy csak félkegyelmű barátait komoly veszély fenyegeti. Érzik, hogy itt az idő, cselekedniük kell! De nem teszik, mert mindig közbejön valami: egy esküvő, egy temetés, egy meteor, egy térkép, egy gazdáját beköpő Trabant, egy aligátor vagy egy körhinta. Lali ebben a részben is igyekszik megszelídíteni az Üvegtigrist és a világot - de a Tigrist nem lehet. A történetben most külső veszély fenyegeti az Üvegtigrist és Laliékat, ugyanis egy építési vállalkozó úgy döntött, hogy lakóparkot épít a tóparton és ki akarja onnan vásárolni Lalit. Neki persze nem a pénz számít, hanem, hogy ez az akadály tűnjön el az útjából. Lali pedig ugyanezt akarja, csakhogy számára az életébe betolakodó üzletember az akadály, akit szeretne eltüntetni közeli és távoli jövőjéből. (port.hu)

 


2024. június 22. (SZOMBAT) 21:00h 
 
Asterix és Obelix: A Kleopátra-küldetés
francia-német vígjáték, 106 perc, 2002

Rendezte: Alain Chabat 

Szereplők:
Gérard Depardieu - Obélix
Christian Clavier - Astérix
Claude Rich - Csodaturmix
Monica Bellucci - Kleopátra
Alain Chabat - Julius Cesar

 
A kicsi és a tömzsi, azaz a két gall ezúttal Egyiptomba nyargal druidájuk oldalán. Hogy miért mennek, nem talány: a fitos orrú Kleopátra azt tette fel fogadásra, hogy röpke három hónap alatt felhúzat egy csomó falat, rá a tetőt, s ebből végül gyönyörű palota épül. Így a babéros figura, rómaiak dölyfös ura kisebbre veszi a képét és Egyiptom dicső népét legnagyobbnak elismeri. Csakhogy a terv telis-teli ármányokkal, buktatókkal, víziókkal, légiókkal. Krokodilok foga csattog, kalózok a zsákmányt lesik, hajcsárok ostora pattog és a Szfinxnek orra esik. Korai az aggodalom, hisz itt van a csodafőzet, ami látszik a két gallon, mert kövön nem marad kőzet! (port.hu)


 
 
 
Főtámogató:
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata
Kiemelt támogató:
mercedes-benz manufacturing hungary kft Miniszterelnökség
BI-KA Logisztika Kft K-Projekt Stadler McHALE Szolnoki Sportcentrum
Médiapartner:
Szolnok TV Aktív Rádió